Subtitles settings not updating on Videostream Premium



  • I'm having trouble updating the settings for subtitles. I change the settings (size, color) but they stay default (small, white). I tried restarting it, changing it. Also, now when I go to the settings , the values I put are there but it still shows the defaults on the TV. Should I try removing it and installing it again or could something else be the issue?



  • @ez said:

    I'm having trouble updating the settings for subtitles. I change the settings (size, color) but they stay default (small, white). I tried restarting it, changing it. Also, now when I go to the settings , the values I put are there but it still shows the defaults on the TV. Should I try removing it and installing it again or could something else be the issue?

    What type of subtitle are you trying to play, is it external subtitle file you load or an internal one that comes with the video?

    We only apply our styles to the sub if it doesn't have a style set in the file itself. IE if you're loading internal subs or a .ssa or .ass the file itself could be overriding our styles.



  • I have this same issue

    I'm loading external subtitles (SRT format, without any overwrite) to a nexus players, and seems that it's keep the original black and small size.

    try to relauch, recast to reaload app, but still don't work.

    I appreciate some help, otherwise I do see any advantage in premium features.

    Edit: test on a 1 gen Chromecast and works perfect, it's seems some problem with nexus player and yours google cast support

    Edit 2: Just realize that mandatory settings for subtitle are made in google play movie settings. It will overwrite videostream settings


Log in to reply
 

Looks like your connection to Videostream Community was lost, please wait while we try to reconnect.